El món de la cervesa artesana es troba en un dels seus moments més dolços, encara que, com ja es sap, el que és propi d’aquest sector és més bé allò “amarg”.

Per això, són moltes les iniciatives que es desenvolupen amb l’objectiu de satisfer un públic cada vegada més ampli i interessat en les cerveses artesanes.

En aquest sentit, la creixent competitivitat està obligant als negocis de cervesa artesana a reinventar-se si volen aconseguir capturar i fidelizar els seus clients.

Preparats per conèixer el seu nou  reclam?

Gastrotap: el concepte de moda en les cerveseries artesanes

Gastrotap, com el seu propi nom indica, és un concepte que combina els termes “Gastronomia” i “Tapes”.

En efecte, el Gastrotap persegueix l’excel·lència i exclusivitat per sorprendre als paladars més selectes, a través de tapes elaborades amb el màxim mimo i cura.

Unes tapes que aconsegueixen culminar amb el seu efecte al maridar-les amb una cervesa artesana estratègicament seleccionada.

 

 

El Gastrotap busca la fusió de sabors sense límit i l’efecte sorpresa en el paladar del consumidor. És, sens dubte, el concepte de moda en qualsevol cervesa artesana que es presta.

La Cervesera Artesana, impulsora de la “gastrotap fever”

La microcerveseria Cervesera Artesana, des del seu naixement al 1996, s’ha convertit en tot un referent en el món de la cervesa artesana a Barcelona. Els seus projectes pioners, com la consolidada cervesa de reconstrucció històrica (elaborada en col·laboració amb el Museu de Badalona), corroboren la seva professionalitat i trajectòria.

De fet, un dels valors diferencials d’aquesta productora de cervesa artesana és el seu esforç per aconseguir sorprendre els seus clients. Sorprendre a través de noves experiències, que combinen la cata de cerveses de sabors exclusius i l’art culinari.

 

 

En aquest cas, La Cervesera Artesana ha optat per oferir una exclusiva tapa que conté algues nori i guacamole al costat d’una cervesa artesana, també elaborada amb algues nori, que és la encarregada de potenciar al màxim el sabor d’aquesta tapa única.

Encara que el color de la cervesa d’algues nori es pot confondre perfectament amb una stout, el seu primer glop la delata: el seu particular sabor fa única aquesta cervesa.

 

L’alga nori, que és la més utilitzada per elaborar sushi, posseeix un bon grapat de propietats nutricionals que la converteixen en un ingredient òptim per elaborar cerveses artesanes.

Així, l’alga nori és molt rica en minerals, en vitamines A i vitamines B, i té una alta proporció de proteïna. Una altra particularitat d’aquest tipus d’alga és que es conrea entre vares de bambú que s’emplacen en el fons de les badies.

L’experiència gastrotap, que busca sorprendre el paladar dels clients, troba en l’alga nori un perfecte exponent, gràcies al seu particular gust. Un sabor que, en aquest cas, ens trasllada a les profunditats marines d’Orient, gràcies a la increïble fusió entre la cervesa d’algues nori i l’exclusiva tapa, que comparteix mateix ingredient.

T’agradaria provar el gastrotap de La Cervesera Artesana? Acosta’t al nostre establiment, al carrer Sant Agustí nº14, al barri de Gràcia, a Barcelona!