Últimament està molt de moda anglesitzar les paraules, ja sigui perquè sona millor,  més profesional o més modern. Un fenomen que ni tan sols esquiva al món de la cervesa.

Un bon exemple, “Meet the brewer”. I sobre això és sobre el que aprofundirem en aquesta entrada, perquè La Cervesera Artesana comença amb el projecte “Meet The Brewer”, que en la seva traducció vindria a ser “coneix al cerveser”. Sí, unes paraules que resumeixen a la perfecció l’essència d’aquesta iniciativa.

Què és Meet The Brewer?

En definitiva, amb Meet The Brewer el que es pretén és que una vegada al mes, un reconegut establiment cerveser artesà visiti el nostre establiment i puguem conèixer de primera mà les seves cerveses artesanes, podent degustar-les durant la mateixa jornada.

Un altre dels objectius és crear el clima òptim per a esprémer al màxim els coneixements cervesers de cada convidat que ens visiti. Podreu preguntar-li al mestre totes les vostres inquietuds sobre la cultura cervesera! Perquè d’això es tracta, de gaudir i aprendre de la nostra passió: de la cervesa. Però no de qualsevol cervesa, sinó de la cervesa artesana.

I… el primer Meet The Brew serà aquest divendres, 8 de novembre, a les 19.30h de la tarda a La Cervesera Artesana. Preparats? El nostre convidat serà Birra 08, un obrador de cervesa artesana singular del barri del Clot, a Barcelona.

Quines cerveses es podran degustar en el Meet The Brewer?

Birra 08 portarà el divendres 8 de novembre cinc de les seves cerveses artesanes.

  1.  Clot 08018: Aquesta cervesa es caracteritza pel seu color ambre, daurat, net i brillant. Posseeix aromes a fruites blanques, com el meló, i el raïm. En boca és melosa, i deixa apreciar tots els matisos dels malts. Evoluciona des d’un sabor a pa fins a reminiscències de galetes, magdalenes i regalèssia. Acaba amb un final amarg, lleuger i persistent. T’atreveixes amb ella?
  2. Eixample 08015: Birra de color fosc, òxid, terrós, amb tocs de cafè i fins i tot de cacau. La seva aroma a herbes, maduixes i fruites seques no deixa indiferent a ningú .En boca l’amargor dels llúpols i la suavitat dels malts combinen de manera explosiva, convertint-la en una cervesa complexa i, alhora, sofisticada.
  3. Barceloneta 08003: Cervesa rossa, daurada, neta i amb un pelín d’agulla. Les seves aromes a mango, préssec, albercoc i maracujà ens traslladaran a ambients tropicals. En boca, apareix una gran varietat de fruites, quelcom sorprenent si tenim en compte la baixa graduació alcohòlica.
  4. Lusitània: Aquesta cervesa, que birra 08 realitza en col·laboració amb el “Parc dels Olors”, està aromatitzada amb Thimus Mastichina (Farigola blanca). També posseeix aromes a herba fresca i menta. Una cervesa diferent!
  5. Gràcia: El color vermell d’aquesta cervesa tipus IPA és tan intens que pot recordar al vi de Bordeus. La seva aroma a flors cítriques, taronja o mandarina sorprendrà a tot aquell que s’atreveixi a provar aquesta cervesa. En boca, troba l’equilibri entre malts i llúpols, amb una entrada suau que desemboca en una amargor intensa.

 

Què t’ha semblat el repertori de cerveses de Birra 08?

Recorda, el divendres 8 de novembre partir de les 19.30h de la tarda, us esperem a tots en La Cervesera Artesana per a gaudir de la bona cervesa artesana i aprendre dels mestres cervesers del país. Som al carrer de Sant Agustí número 14 de Barcelona.

Ens veiem!