Després del gran èxit aconseguit en les anteriors edicions … Torna un nou “Meet The Brewer “a La Cervesera Artesana! Serà el proper dijous 12 de març a les 20.30h!

 

Qué és “Meet The Brewer”?

En definitiva, amb Meet The Brewer el que es pretén és que un cop a el mes, un reconegut establiment cerveser artesà visiti el nostra establiment i puguem conèixer de primera mà les seves cerveses artesanes, podent degustar-les durant la mateixa jornada.

Un altre dels objectius és crear el clima òptim per esprémer el màxim els coneixements cervesers de cada convidat que ens visiti. Podreu preguntar-li al mestre cerveser totes les vostres inquietuds sobre la cultura cervesera! Perquè d’això es tracta, de gaudir i aprendre de la nostra passió: de la cervesa. Però no de qualsevol cervesa, sinó de la cervesa artesana.

I … el proper Meet The Brewer serà el dijous 12 de març, a les 20.30h de la tarda a La Cervesera Artesana. Preparats? El nostre convidat serà Eduardo Martínez, de la Cerveseria Maestró.

 

Quina cervesa es podrà degustar al proper “Meet The Brewer”?

El tresor que us portem en el pròxim “Meet The Brewer” del 12 de març és la cervesa artesana “Birramisú”, la nova Imperial Stout inspirada en les postres de Tiramisú, elaborada amb malts de la millor qualitat i llúpol Nugget. Per elaborar-la, s’incorpora cafè en infusió freda i xocolata amb 85% de cacau.

Un cop acabada la fermentació, s’afina l’aroma d’aquesta cervesa amb una maceració de roure francès amarat en licor d’Amaretto durant un mínim de quatre setmanes. Conté lactosa i alcohol  9.2%! El seu sabor no deixarà indiferent ningú!

 

 

Maestró

 

 

El mestre cerveser, Eduardo Martínez, es defineix així: 

“M’inicio en el món de la cervesa com home brewer el 2005, després de tornar d’un viatge de USA, on descobreixo la cervesa artesana.

Després d’iniciar un llarg període d’aprenentatge i estudi, el 2011 fabrico les meves primeres cerveses professionals com gypsi brewer per a la marca Cervesa Fort. Aquest mateix any inauguro el meu projecte com cofundador de la marca Cervesa Fort i iniciem la producció en les nostres pròpies instal·lacions.

En 2019 em desvinculo de la meva primera marca i inicio nova etapa a Cerveseria Maestró com a Head Brewer, on actualment segueixo a càrrec de la producció i desenvolupament de nous productes.