Després de la bona acollida del primer Meet The Brewer organitzat per La Cervesera Artesana, en què Birra 08 va portar algun dels seus petits tresors en forma de cervesa, no posem en dubte que Meet The Brewer ha arribat per quedar-se.

Meet The Brewer és un format que pretén promoure la cultura de la cervesa a través d’esdeveniments on assisteixen mestres de cervesa artesana per donar a conèixer les seves cerveses.

Una oportunitat única per degustar diferents varietats de cervesa artesana i aprendre una mica més del món cerveser. Meet The Brewer és, a més, una oportunitat d’or per conversar amb genis de la cervesa i resoldre totes les inquietuds i curiositats.

Quan és el “Meet The Brewer: As Cervesa Artesana”?

L’esdeveniment “Meet The Brewer: As Cervesa Artesana” serà el divendres 29 de novembre a partir de les 20 hores a La Cervesera Artesana (carrer de Sant Agustí, número 14 de Barcelona). A més, coincidint amb el Black Friday, a La Cervesera Artesana  llaçem l’oferta 2×1 en totes les ampolles, excepte les Lambic. Un divendres intens… Com els que tant ens agraden!

Què cerveses podran degustar-se en el Meet The Brewer amb As Cervesa Artesana?

En aquest cas, As Cervesa Artesana ens porta dos dels seus productes. Bé, ells li dirien “màgia líquida”:

  • Escape: cervesa resinosa amb notes de fruita i dolces. Posseeix cos mitjà i destaca pel seu final amarg. Els responsables de tal amargor són els llúpols Simcoe i groc. Posseeix un 8% alc. Irresistible!

  • Magic Sour: cervesa de color rosa intens. És lleugerament àcida i també amb notes afruitades provinents de fruits vermells afegits. Una altra de les seves característiques és el seu subtil sabor especiat que aporta la flor d’hibiscus. Posseeix un 3’7% alc. Simplement … màgica!

 

Vols comprovar si, en efecte, estem parlant de “màgia líquida”? Us esperem a tots en el Meet The Brewer amb As Cervesa Artesana el divendres 29 de novembre a les 20h de la tarda! Us prometem una tarda-nit frenètica, però sobretot, molt cervesera…